Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Vizualizarea, comandarea sau folosirea produselor prezente pe site-ul www.eastcom.ro implica acceptarea Conditiilor de Utilizare care sunt detaliate mai jos. Va recomandam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile pentru folosirea conditii optime a website-ului www.eastcom.ro.

www.eastcom.ro este detinut si administrat de East Com Trading SRL cu sediul in soseaua Banatului nr 14, bloc 1, ap 12, Chitila, Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J23/2573/2013, CUI RO21266987

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.eastcom.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, veti fi la current cu cea mai noua versiune a acestor prevederi.

 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.eastcom.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

Atunci cand utilizati serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

 

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezente in magazin includ TVA (19%).

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Plata produselor se efectueaza in numerar la livrarea produsului sau prin card bancar la plasarea comenzii online.

Platile prin card sunt procesate de compania EuroPayment Services, www.euplatesc.ro.

 

Informatii referitoare la livrare:

Termenul de livrare este cuprins intre 1 zi lucratoare si 7 zile lucratoare, de la data preluarii comenzii. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra, cum ar fi lipsa produselor din stocul propriu. Toate produsele vandute prin www.eastcom.ro sunt importate de catre East Com Trading.

Costul taxei de livrare este de 19,99 lei inclusiv TVA, oriunde in Romania.

Livrarea se face de catre o firma de curierat, la domiciliul clientului, in termen de minim 1 zi lucratoare de la expedierea comenzii si poate ajunge la destinatie dupa maxim 3 zile lucratoare.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin telefon de catre operatorii nostri, dar si de catre curierul care va va livra coletul. In cazul in care nu puteti receptiona coletul la ora propusa de curier, puteti schimba ora de livrare de comun acord cu curierul.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de firma noastra daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost introduse gresit pe site, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivelor produse.

Informatii referitoare la Retururi:

Politica de retururi este parte integranta a termenilor si conditiilor eastcom.ro si este detaliata aici: Returnare produse

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.eastcom.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. East Com Trading S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.eastcom.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@eastcom.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.Operatorul datelor cu caracter personal este compania East Com Trading SRL, adresa de corespondență fiind contact@eastcom.ro.

Potrivit Regulamentului (UE) 2016/679 datele cu caracter personal înseamnă orice informații care fac referire la o persoană fizică.

Câteva exemple de date cu caracter personal:

• Numele;
• Adresa;
• e-mailul;
• IP-ul;
• un cookie ID;
• imaginea (poza sau filmare).

eastcom.ro colectează următoarele date personale:

1. Date anonime de trafic și audienta
2. Interacțiunea cu emailurile primite de tine în căsuța de email (vizualizarea, click-ul în cadrul newsletterelor)
3. Interacțiunea cu diversele linkuri, imagini, bannere, căsute, videoclipuri de pe site-ul eastcom.ro
4. Informațiile furnizate de tine, direct, în cazul abonărilor, în cazul înscrierilor pentru primirea ofertelor, cumpărarea unui anumit produs.


Începand cu data de 25 mai 2018, puteți contacta responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal la adresa de e-mail: contact@eastcom.ro. Aveți dreptul de a cere accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate sau transferate.

Conform GDPR aveți următoarele drepturi:

• Dreptul la informare - puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
• Dreptul la rectificare - puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
• Dreptul la ștergerea datelor - puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
• Dreptul la restricționarea prelucrării - puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
• Dreptul de opoziție - vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
• Dreptul la portabilitatea datelor - puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
• Dreptul de a depune plângere - puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
• Dreptul de retragere a consimțământului - în cazurile in care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
• Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Vă puteți exercita aceste drepturi prin simpla trimiterii unei solicitări la adresa de e-mail: contact@eastcom.ro

Responsabilitati privind produsele

S.C. East Com Trading.S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea "Returnare produse"

Toate produsele comercializate de www.eastcom.ro sunt importate in Romania de East Com Trading, acestea fiind numai produse originale.

 

Garantia:

Garantia se acordă conform prevederilor legale: OG21/1992; HG449/2003; HG457/2003; HG1514/2003 si specificatiilor din pagina fiecarui produs.

În cazul defectelor apărute în timpul duratei termenului de garanție, produsul va fi reparat/înlocuit de noi. Vă rugăm să-l expediați prin intermediul unui curier cu confirmare de livrare, la adresa specificată pe factura.

Expedierea se face pe cheltuiala clientului, returnarea produsului reparat/înlocuit cade în sarcina vânzătorului.

Garanția presupune acționarea în conformitate cu instrucțiunile de folosire prezentate și folosirea corectă a produsului .

În cazul termenului de garanție www.eastcom.ro suportă toate cheltuielile pentru repararea sau înlocuirea produsului defect, remedierea sau înlocuirea produsului cu unul similar sau unul cu o valoare egală, dacă se constată că defecțiunea se datorează unor vicii de fabricație sau de material.

Produsele defecte trebuie să fie însoțite de dovada scrisă a cumpărării in original (factura, chitanță, bon fiscal) și de o descriere a problemei reclamate, impreuna cu toate accesoriile incluse in pachet.

Termenul de garanție se prelungește cu timpul scurs de la data înregistrării reclamației până la data depanarii produsului.Garantia nu se acorda in urmatoarele situatii:

 • Produsele sunt deteriorate din cauza folosirii necorespunzătoare, abuzive, sau întreținerii improprii.
 • Dacă un produs este folosit în alte scopuri decât cel pentru care a fost proiectat și este adus la reparat în garanție se va examina starea lui, vom identifica motivul defectării și vă vom raspunde.
 • Dacă s-au executat intervenții asupra produsului de către o persoană neautorizată.
 • Produsul prezintă daune provocate de intemperii, incendii, cutremure, tensiuni electrice accidentale.
 • Garanția nu se acordă produsului deteriorat în urma unei lovituri.
 • Dacă se demonstrează că problema apărută nu se datorează unor defecte de fabricație sau de material vă vom informa asupra costurilor reparației.Plata pentru reparație în acest caz se efectuează în avans.
 • Clientul va suporta costurile oricărei solicitări nefondateMagazinul online eastcom.ro nu ofera posibilitatea de livrare a produselor in strainatate.

Magazinul online eastcom.ro nu ofera posibilitatea de livrare a produselor in strainatate.

Limitari referitoare la utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

 1. sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
 2. telecopiator (fax)
 3. adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

 1. Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
 2. imprimat neadresat;
 3. imprimat adresat;
 4. scrisoare tipizata;
 5. publicitate tiparita cu bon de comanda;
 6. catalog;
 7. telefon cu interventie umana;
 8. telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
 9. radio;
 10. videofon (telefon cu imagine);
 11. videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
 12. posta electronica (e-mail);
 13. telecopiator (fax);
 14. televiziune (teleshopping).


Litigii
Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane guverneaza Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea aparea intre utilizator si S.C. East Com Trading.S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. East Com Trading.S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minimum 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Conciliere

Dacă aveți probleme legate de o comandă, probleme care par a nu putea fi rezolvate cu persoana cu care va aflati in legatura, puteți solicita conciliere internă gratuită cu Gabriela Jacodi, responsabil conciliere la www.eastcom.ro, trimitand un email la adresa gabriela.jacodi@me.com. Termenul in care se raspunde solicitarilor este de 48 ore.

Coduri de conduita

www.eastcom.ro respecta prevederile Legii nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.

De asemenea, www.eastcom.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si Termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.eastcom.ro